Φωτια Ηρακλειο / Κρήτη: «Κρανίου τόπος» στις Βρύσες - Τι κατέγραψε ο φακός ... / Φωτιά ξέσπασε σε δυο διαμερίσματα χθες στις φλόγες, μέσα σε λίγες ώρες, στο ηράκλειο της κρήτης.

Φωτια Ηρακλειο / Κρήτη: «Κρανίου τόπος» στις Βρύσες - Τι κατέγραψε ο φακός ... / Φωτιά ξέσπασε σε δυο διαμερίσματα χθες στις φλόγες, μέσα σε λίγες ώρες, στο ηράκλειο της κρήτης.. Φωτιά έχει ξεσπάσει, στην περιοχή του γαζίου, στο ηράκλειο κρήτης. Φωτιά σε σκουπίδια κινητοποίησε την πυροσβεστική. Υπό έλεγχο η φωτιά στο νησί της κω. Μάχη να μην φτάσει το μέτωπο στο κρυονέρι. Oι δυνάμεις αρχίζουν και συγκεντρώνονται στη λίμνη της εύβοιας όπου η φωτιά έχει επικίνδυνες διαστάσεις.

Εκκενώνεται το ολυμπιακό χωριό στους θρακομακεδόνες. Η πυρκαγιά ξεκίνησε λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι και πήρε μέσα σε λίγες ώρες μεγάλη έκταση. Στο πόδι βρέθηκε η πυροσβεστική υπηρεσία ηρακλείου όταν το απόγευμα της δευτέρας ξέσπασε φωτιά σε απορρίματα στην ε.ο. Φωτιά έχει ξεσπάσει, στην περιοχή του γαζίου, στο ηράκλειο κρήτης. Οι ένοικοί του πρόλαβαν να το εγκαταλείψουν, ενώ ένας 78χρονος άνδρας μεταφέρθηκε.

Φωτιά τώρα στο Ηράκλειο Κρήτης
Φωτιά τώρα στο Ηράκλειο Κρήτης from www.newsit.gr
Με μεγάλη καθυστέρηση φτάνουν τα καναντέρ από την σκύρο. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της τετάρτης (09.06.2021) σε οικόπεδο χώρο στα καμίνια ηρακλείου, σε απόσταση αναπνοής από σπίτια και επιχειρήσεις. Πού σημειώνονται διακοπές στην υδροδότηση. Εκκενώνεται το ολυμπιακό χωριό στους θρακομακεδόνες. Υπό έλεγχο η φωτιά στο νησί της κω. Μάχη να μην φτάσει το μέτωπο στο κρυονέρι. Συγκεκριμένα, η φωτιά εκδηλώθηκε στο διαμέρισμα του δευτέρου ορόφου και πήρε γρήγορα μεγάλες διαστάσεις. Άνθρωποι κινδύνευσαν, περιουσίες έγιναν στάχτη, ενώ πολλές περιοχές εκκενώθηκαν.

Υπό έλεγχο η φωτιά στο νησί της κω.

Φωτιά ξέσπασε σε δυο διαμερίσματα χθες στις φλόγες, μέσα σε λίγες ώρες, στο ηράκλειο της κρήτης. Η φωτιά εκδηλώθηκε σε ξυλουργείο, σύμφωνα με το cretalive.gr. Φωτιά σε δασική έκταση ξεκίνησε το μεσημέρι της τρίτης στην άνω βαρυμπόμπη, του δήμου αχαρνών, σε περιοχή ανατολικά των βασιλικών. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της τετάρτης (09.06.2021) σε οικόπεδο χώρο στα καμίνια ηρακλείου, σε απόσταση αναπνοής από σπίτια και επιχειρήσεις. Διακοπές υδροδότησης στην αττική έχει προκαλέσει η σφοδρή πυρκαγιά που πλήττει τις αφίδνες. Φωτιά ξέσπασε λιγο πριν τις 8 το βράδυ σε εγκαταλελειμένο κτίριο στην αγία τριάδα στο κέντρο του ηρακλείου. Τα άλογα τρέχουν στην πλατεία. Μεγάλη επιχείρηση της πυροσβεστικής υπηρεσίας, βρίσκεται αυτή την ώρα σε εξέλιξη για την κατάσβεση φωτιάς κοντά στο μποδοσάκειο στο ηράκλειο. Φωτιά έχει ξεσπάσει, στην περιοχή του γαζίου, στο ηράκλειο κρήτης. Στο πόδι βρέθηκε η πυροσβεστική υπηρεσία ηρακλείου όταν το απόγευμα της δευτέρας ξέσπασε φωτιά σε απορρίματα στην ε.ο. Φωτιά σε σκουπίδια κινητοποίησε την πυροσβεστική. Εκκενώνεται το ολυμπιακό χωριό στους θρακομακεδόνες. Με μεγάλη καθυστέρηση φτάνουν τα καναντέρ από την σκύρο.

Οι ένοικοί του πρόλαβαν να το εγκαταλείψουν, ενώ ένας 78χρονος άνδρας μεταφέρθηκε. Μαίνεται η φωτιά στη σάμο: Πνίγεται στους καπνούς η αττική , γεμάτα στάχτη τα αυτοκίνητα στα βόρεια. Φωτιά ξέσπασε λιγο πριν τις 8 το βράδυ σε εγκαταλελειμένο κτίριο στην αγία τριάδα στο κέντρο του ηρακλείου. Εκκενώνεται το ολυμπιακό χωριό στους θρακομακεδόνες.

Ηράκλειο: Στις φλόγες παλιό εργοστάσιο επίπλων- Μεγάλες οι ...
Ηράκλειο: Στις φλόγες παλιό εργοστάσιο επίπλων- Μεγάλες οι ... from www.candiadoc.gr
Φωτιά σε σκουπίδια κινητοποίησε την πυροσβεστική. Φωτιά σε δασική έκταση ξεκίνησε το μεσημέρι της τρίτης στην άνω βαρυμπόμπη, του δήμου αχαρνών, σε περιοχή ανατολικά των βασιλικών. Μάχη να μην φτάσει το μέτωπο στο κρυονέρι. Εκκενώνεται το ολυμπιακό χωριό στους θρακομακεδόνες. Στο σημείο έχουν σπεύσει δυο οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας με πέντε. Οι ένοικοί του πρόλαβαν να το εγκαταλείψουν, ενώ ένας 78χρονος άνδρας μεταφέρθηκε. Τα άλογα τρέχουν στην πλατεία. «παραχώρηση της χερσαίας ζώνης του λιμένα στο δήμο ηρακλείου» ηρακλειο.

Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της τετάρτης (09.06.2021) σε οικόπεδο χώρο στα καμίνια ηρακλείου, σε απόσταση αναπνοής από σπίτια και επιχειρήσεις.

Μία τεράστια καταστροφή υπέστη κτηνοτρόφος στο ηράκλειο και συγκεκριμένα στις δαφνές μετά από φωτιά που ξέσπασε στον στάβλο που διατηρεί και στην οποία δυστυχώς κάηκαν ζώα. Τα άλογα τρέχουν στην πλατεία. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της τετάρτης (09.06.2021) σε οικόπεδο χώρο στα καμίνια ηρακλείου, σε απόσταση αναπνοής από σπίτια και επιχειρήσεις. Φωτιά σε σκουπίδια κινητοποίησε την πυροσβεστική. Η φωτιά που ξέσπασε σε κουζίνα, στο διαμέρισμα πρώτου ορόφου, σε διώροφο κτίριο στην περιοχή των καμινίων στο ηράκλειο, σήμανε. Η φωτιά εκδηλώθηκε σε ξυλουργείο, σύμφωνα με το cretalive.gr. Διακοπές υδροδότησης στην αττική έχει προκαλέσει η σφοδρή πυρκαγιά που πλήττει τις αφίδνες. Μεγάλη επιχείρηση της πυροσβεστικής υπηρεσίας, βρίσκεται αυτή την ώρα σε εξέλιξη για την κατάσβεση φωτιάς κοντά στο μποδοσάκειο στο ηράκλειο. Συναγερμός σήμανε το πρωί της τετάρτης (09/09) στην πυροσβεστική υπηρεσία. Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά που εκδηλώθηκε αργά το απόγευμα σε χορτολιβαδική έκταση στην περιοχή γεράκι του δήμου μινώα πεδιάδος στο ηράκλειο. Μια μεγάλη φωτιά έχει δημιουργηθεί σύμφωνα με πληροφορίες μέσα στις εγκαταστάσεις του πανεπιστημιου, στην περιοχή της λεωφόρου κνωσού Φωτιά ξέσπασε λιγο πριν τις 8 το βράδυ σε εγκαταλελειμένο κτίριο στην αγία τριάδα στο κέντρο του ηρακλείου. Σύμφωνα με το ekriti.gr τα ξερά χόρτα, προκάλεσαν.

Φωτιά ξέσπασε λιγο πριν τις 8 το βράδυ σε εγκαταλελειμένο κτίριο στην αγία τριάδα στο κέντρο του ηρακλείου. Φωτιά ξέσπασε σε δυο διαμερίσματα χθες στις φλόγες, μέσα σε λίγες ώρες, στο ηράκλειο της κρήτης. Συγκεκριμένα, η φωτιά εκδηλώθηκε στο διαμέρισμα του δευτέρου ορόφου και πήρε γρήγορα μεγάλες διαστάσεις. Στο σημείο έχουν σπεύσει δυο οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας με πέντε. Μια μεγάλη φωτιά έχει δημιουργηθεί σύμφωνα με πληροφορίες μέσα στις εγκαταστάσεις του πανεπιστημιου, στην περιοχή της λεωφόρου κνωσού

ΝΕΟ ΚΡΟΥΣΜΑ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΣΕ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ... ΒΑΝΔΑΛΙΣΑΝ ...
ΝΕΟ ΚΡΟΥΣΜΑ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΣΕ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ... ΒΑΝΔΑΛΙΣΑΝ ... from 3.bp.blogspot.com
Το ένα σπίτι σε ένα ισόγειο διαμέρισμα. Διακοπές υδροδότησης στην αττική έχει προκαλέσει η σφοδρή πυρκαγιά που πλήττει τις αφίδνες. Πνίγεται στους καπνούς η αττική , γεμάτα στάχτη τα αυτοκίνητα στα βόρεια. Η φωτιά εκδηλώθηκε σε ξυλουργείο, σύμφωνα με το cretalive.gr. Oι δυνάμεις αρχίζουν και συγκεντρώνονται στη λίμνη της εύβοιας όπου η φωτιά έχει επικίνδυνες διαστάσεις. Νικόλαος αγρίνιο αθήνα αίγιο αλεξανδρούπολη αμαλιάδα αμφιλοχία αμφισσα ανδρος αργος άρτα βέροια βόλος γαύδος γιαννιτσά γρεβενά δράμα έδεσσα ελασσόνα επίδαυρος ζάκυνθος ηράκλειο. Συναγερμός σήμανε το πρωί της τετάρτης (09/09) στην πυροσβεστική υπηρεσία. Άνθρωποι κινδύνευσαν, περιουσίες έγιναν στάχτη, ενώ πολλές περιοχές εκκενώθηκαν.

Η πυρκαγιά ξεκίνησε λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι και πήρε μέσα σε λίγες ώρες μεγάλη έκταση.

Τα άλογα τρέχουν στην πλατεία. Μάχη να μην φτάσει το μέτωπο στο κρυονέρι. Το ένα σπίτι σε ένα ισόγειο διαμέρισμα. Oι δυνάμεις αρχίζουν και συγκεντρώνονται στη λίμνη της εύβοιας όπου η φωτιά έχει επικίνδυνες διαστάσεις. Συγκεκριμένα, η φωτιά εκδηλώθηκε στο διαμέρισμα του δευτέρου ορόφου και πήρε γρήγορα μεγάλες διαστάσεις. Μαίνεται η φωτιά στη σάμο: Νικόλαος αγρίνιο αθήνα αίγιο αλεξανδρούπολη αμαλιάδα αμφιλοχία αμφισσα ανδρος αργος άρτα βέροια βόλος γαύδος γιαννιτσά γρεβενά δράμα έδεσσα ελασσόνα επίδαυρος ζάκυνθος ηράκλειο. Μία τεράστια καταστροφή υπέστη κτηνοτρόφος στο ηράκλειο και συγκεκριμένα στις δαφνές μετά από φωτιά που ξέσπασε στον στάβλο που διατηρεί και στην οποία δυστυχώς κάηκαν ζώα. Υπό έλεγχο η φωτιά στο νησί της κω. Φωτιά ξέσπασε σε δυο διαμερίσματα χθες στις φλόγες, μέσα σε λίγες ώρες, στο ηράκλειο της κρήτης. Εκκενώνεται το ολυμπιακό χωριό στους θρακομακεδόνες. Μια μεγάλη φωτιά έχει δημιουργηθεί σύμφωνα με πληροφορίες μέσα στις εγκαταστάσεις του πανεπιστημιου, στην περιοχή της λεωφόρου κνωσού Ηρακλειο αγιοσ νικολαοσ ιεραπετρα σητεια μοιρεσ νεαπολισ τυμπακι αρκαλοχωρι ρεθυμνο χανια.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook